Për këdo që ka dëshirë të investojë në sektorin e pastrimit, CLEAN FAST ALBANIA është një shoqëri që i mban dyert e hapura dhe mirëpret çdo person pa kurrëfarë dallimi. Të interesuarit mund të kontaktojnë në numrat tanë të telefonit, në adresën e email-it me anë të një CV, apo edhe të paraqiten pranë zyrave tona.

Ju faleminderit për interesin!
    Kontakt